NOVO LICE NA TRENINZIMA NOVAKA: Promena u stručnom štabu Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 20:40

NOVO LICE NA TRENINZIMA NOVAKA: Promena u stručnom štabu Đokovića!

Najbolji svetski teniser se priprema za turnir u Beču.

Tokom američke turneje, Novak Đoković je bio pod komandom Gorana Ivaniševića. Evropski deo nastavka sezone najbolji srpski teniser radio je pod budnim okom Marjana Vajde, a kako stvari trenutno izgledaju do kraja ove neobične takmičarske godine prvi reket sveta igraće ponovo pod nadzorom proslavljenog hrvatskog asa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Osvajač Vimbldona iz 2001. godine, stigao je u Beograd i preuzeo brigu o najboljem teniseru sveta. Prema tome,  Ivanišević će biti trener koji će praiti Noleta na turniru u Beču, koji startuje krajem ove nedelje.

🃏 🔥 pic.twitter.com/HNakGpElNT

— Nikola Džaleta (@Dzaleee) October 19, 2020

Podsetimo, popularni "Zec" je poslednju put boravio u prestonici Srbije tokom letošnjeg "Adria toura", a nedavno je i javno priznao da je pogrešio kada je izjavio da Nadal nema šanse protiv njegovog učenika u finalu Rolan Garosa.

– Bio sam uveren da će Novak pobediti u Parizu. Slao sam poruke fizioterapeutu Miljanu Amanoviću sa takvim sadržajem dugo. Bio sam preambiciozan kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali stvarno sam mislio da je Nole favorit. Bio sam uveren da je ovo Noletova godina. Ipak, nije igrao na svom uobičajnom nivou, a Rafa je bio nepogrešiv. Odigrao je perfektan meč – rekao je Ivanišević nekoliko dana posle Otvorenog prvenstva Francuske.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.