NOVAK VESLA PO RECI

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK VESLA PO RECI

Rekom plovi mala barka... Srpski teniser Novak Đoković slobodno vreme do Vimbldona koristi da bi se odmorio od tenisa i napornih treninga. Na svojoj Fejsbuk strani Nole je postavio slike na kojima sa svojim timom vesla, igra fudbal i uživa u prirodnim čarima Engleske

Rekom plovi mala barka...

Srpski teniser Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Đoković slobodno vreme do Vimbldona koristi da bi se odmorio od tenisa i napornih treninga. Na svojoj Fejsbuk strani Nole je postavio slike na kojima sa svojim timom vesla, igra fudbal i uživa u prirodnim čarima Engleske.

- Malo prirode, ovo-ono - kratko je odgovorio Đoković.

Očigledno da srpskom teniseru nije bilo nimalo dosadno na vodi, a najbolji pokazatelj je osmeh, koji nije skidao s lica. Naravno, osim njega, za šalu je bio zadužen i njegov trener Marjan Vajda, koji se nalazio u drugom čamcu. Kad je Novaku dosadilo veslanje čamcem, odlučio je da odigra jedan fudbalski meč, samo se ne zna da li je naš najbolji igrač bio toliko uspešan kao što je u tenisu.

Podsetimo da je Đoković nedavno izjavio da će izvesno vreme do početka Vimbldona iskoristiti da se fizički i psihički odmori od napornih turnira koji su iza njega.

- Sad mi sleduje malo odmora, a onda i travnati tereni, i vidimo se uskoro na Vimbldonu. Moram malo da napunim baterije, predstoji mi jedan od najvažnijih turnira u sezoni - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilijam Hil: Kvota 100 za Novakovu prosidbu na Vimbldonu i US Openu

Izvor: S media, 11.Jun.2011

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, propustio je turnir u Kvinsu kako bi se odmorio za Vimbldon na kome će imati novu šansu da postane broj 1. ..Međutim, Novak ne prestaje da privlači pažnju čak i kada ne igra pa je najpoznatija kladionica na svetu objavila jednu vrlo zanimljivu kvotu...Koliko...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.