NOVAK POSLE JEDNOG OD NAJLUĐIH MEČEVA U KARIJERI: Zbog ovakvih trenutaka nastavljam da igram

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 08:03

NOVAK POSLE JEDNOG OD NAJLUĐIH MEČEVA U KARIJERI: Zbog ovakvih trenutaka nastavljam da igram

Duel je trajao skoro četiri sata.

Srpski teniser Novak Đoković (36) uspeo je u noći između nedelje i ponedeljka da slomi otpor fantastičnog Karlosa Alkaraza (20) i da slavi u finalu Mastersa u Sinsinatiju sa 2:1 (5:7, 7:6(7), 7:6(4)).

Posle meča Novak je bio vidno iscrpljen, ali svakako je bio presrećan.

- Ludo, ne znam šta drugo da kažem. Teško je opisati, bio je ovo jedan od najtežih mečeva u mom životu - rekao je najbolji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser Novak Đoković posle pobede u jednom od nejneverovatnijih mečeva u karijeri

- Nije bitno koji turnir, kategorija, nivo, igrač. Neverovatno, od početka do kraja. Obojica smo prošli kroz toliko uspona i padova. Sve u svemu, jedan od najtežih i najuzbudljivijih mečeva. Zbog ovakvih trenutaka nastavljam da igram i radim svaki dan - rekao je Đoković.

- Videli ste, nema tu šta da se kaže. Svako ko je gledao na televiziji video je da ovaj rivalitet sa Karlosom postaje sve bolji. Neverovatan igrač, tako mlad, a pokazuje toliko hrabrosti u odlučujučim momentima - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković posle trijumfa u finalu Sinsinatija: Jedan od najtežih mečeva u mom životu, zbog ovakvih trenutaka nastavljam da igram

Izvor: Danas, 21.Avg.2023

Novak Đoković izjavio je po završetku duela u kojem je pobedio Karlosa Alkarasa (5:7, 7:6, 7:6), i tako osvojio masters u Sinsinatiju, da su takvi mečevi ono što ga motiviše da i u 36. godini nastavlja da igra tenis.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.