Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023, 17:01

NOVAK ĐOKOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Svoje teniske terene vratio gradu Beogradu i ugasio klub!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar gradu Beogradu. Ujedno to znači i da njegov klub prestaje sa radom. Kako prenosi Sport klub, svi na Dorćolu su već obavešteni o toj nameri, njihov radni odnos će prestati do tog datuma, a jedino će se sa nekim već sponzorisanim igračima zadržati […] The post NOVAK ĐOKOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Svoje teniske terene vratio gradu Beogradu i ugasio klub! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sport klub: Novak Đoković zatvara Teniski centar na Dorćolu, razlog nepoznat

Izvor: Danas, 16.Maj.2023

Vest dana, koja je brzinom munje obišla region – od Crne Gore do Hrvatske ljudi iz sveta belog sporta već zovu da pitaju da li je istina – glasi: Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar Beogradu. Klub prestaje sa radom, piše Sport Klub.  

Nastavak na Danas...

NEOČEKIVANA ODLUKA: Đoković vraća Beogradu Teniski centar na Dorćolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023

Ne zna se razlog za ovaj potez...Najbolji srpski teniser Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar Beogradu, javlja portal Sport Klub...Teniski centar koji se nalazi na Dorćolu prestaje sa radom, a svi zaposleni su već obavešteni o tome, njihov radni odnos će prestati do tog datuma,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.