NOVAK ĐOKOVIĆ DECI VELIKE PLANE: 7.000.000 za opremanje vrtića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 10:13

NOVAK ĐOKOVIĆ DECI VELIKE PLANE: 7.000.000 za opremanje vrtića

Fondacija najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića uložića sedam miliona dinara u predškolske ustanove u Velikoj Plani.

Sredstva će biti iskorišćena za nabavku nameštaja, opreme i didaktičkog materijala. Izbor dobavljača opreme izvršiće fondacija.

Ugovor o ovoj investiciji fondacija je potpisala sa Opštinom Velika Plana, predškolskom ustanovom "Dečije carstvo" i Ministarstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Nameštaj, oprema i didaktički materijal biće postavljeni u dve sobe u vrtiću "Ljubičica" u Velikom Orašju i jednoj sobi u vrtiću "Pečurka" u Bresju.

Opština se obavezala da u projektu učestvuje sa 600.000 dinara. Taj novac će biti iskorišćeno za izradu elektroinstalacija, nabavku kotla za gas i priključenje na gasovodnu mrežu u dve sobe predškolske ustanove u Velikom Orašju, kao i za finansiranje povezivanja sistema za grejanje i montažu radijatora.

Po ugovoru, Opština  te poslove treba da završi do 1. maja.

Fondacija Novak Đoković treba da nameštaj, opremu i didaktički materijal instalira najkasnije do kraja maja a objekti će biti spremni za korišćenje najkasnije do kraja juna ove godine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.