Izvor: Domino Magazin, 15.Maj.2024, 09:26

Vivo predstavio X100 Ultra i još dva modela

Vivo je upravo predstavio X100 Ultra i još dva modela telefona i to X100s i X100s Pro. X100 Ultra će izvesno biti u žestokoj trci za telefon sa najboljom kamerom. Ima glavni senzor od jednog inča i to Sony LYT-900 kao i telefoto kameru od 200 MP saISOCELL HP9 senzorom. Ovo je najveći periskopski senzor […] The post Vivo predstavio X100 Ultra i još dva modela appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Huawei Pura 70 serija – prvi spoznajte inovativnost gedžeta koji će osvojiti tržište

Izvor: Domino Magazin, 15.Maj.2024

Tempo inovacija nikada ne staje, a u 2024. godini, Huawei P serija napreduje i evoluira u Huawei Pura seriju. Ova serija telefona nasleđuje moćne gene mobilne fotografije i estetskog dizajna, a sa novim stavom savršeno integriše ultimativnu fotografiju, upečatljivi dizajn i jedinstveni stil. Uređaji...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.