NOLE PONOVO ZABAVLJAO NOVINARE: Opet imitirao Italijana, pa nahvalio narednog rivala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 13:05

NOLE PONOVO ZABAVLJAO NOVINARE: Opet imitirao Italijana, pa nahvalio narednog rivala (VIDEO)

Pravi šoumen.

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona pošto je pobedio Holanđanina Tima van Rajthovena sa 3:1, a Srbin je na konferenciji posle meča bio odlično raspoložen, te je zabavio prisutne.

Naš as se našalio sa čuvenim italijanskim novinarom,  Ubaldom Skanagatom. Poznat je po konstataciji nakon jednog Novakog meča "Not too bad",  što je doduše rekao naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << as pre nekoliko godina kada je osvojio Australijan open. Skanagat je tada krenuo da postavlja pitanje konstatujući da Novak ima 15 grend slemova, a Novak ga je prekinuo sa smešnim naglaskom i čuvenim "Not to bad".

- Uvek kasniš na konferencije, ali si mi simpatičan pa ću ti odgovoriti - zasmejao je Đoković sve prisutne.

- Siner? Veoma dobar igrač - počeo je Đoković, uz akcenat kakav na engleskom ima Ubaldo.

- O Sineru samo u superlativima mogu da pričam, svi znamo da je veoma talentovan. Ustalio se kao top igrač, videli smo ga da igra na mnogo različitih podloga poslednjih godina i sazreo je na velikim turnirima. Ne oseća veliki pritisak, što se dešava kada ste mladi, veoma je samouveren, veruje da može da pobedi svakoga, što je bitno za mlade igrače kao on, iako je sada već veoma iskusan, iako je mlad, jer je imao velike mečeve sa Top 10 igrača - rekao je treći teniser sveta.

- Gledao sam ga kako je igrao protiv Alkaraza, bio je dominantan u prva dva seta, posle je bila velika borba, ali je on nekako uvek imao kontrolu u meču. Ima svaki udarac, servis, ritern, forhend, bekhend... Konstantno pritiska rivala, nekako vidim i sebe u njegovoj igri, igra ravan bekhend, konstantno pokušava da pritisne rivala, biće veoma veliki izazov, trenirali smo nekoliko puta, znam šta me očekuje i siguran sam da ću biti spreman za to - zaključio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Novak Đoković imitira Rafaela Nadala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.