NI VAJDA, NI BEKER: Ko je to trener Novaka Đokovića u Majamiju?

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI VAJDA, NI BEKER: Ko je to trener Novaka Đokovića u Majamiju?

Na mečevima u Majamiju, primetno je da je Novak Đoković na ovom turniru u društvu novog trenera.

Najbolji svetski teniser u poslednjih godinu i po dana na turnirima ima dvojicu trenera sa kojima sarađuje, Marjan Vajda predao je trenersku ‘palicu’ Borisu Bekeru, ali je i dalje uključen u Đokovićev rad.
Međutim, u Majamiju nema ni Vajde ni Bekera, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << treninzima je primetno novo lice u ulozi trenera. Đoković je otkrio o kome se radi.
Dušan Vemić je tu ove nedelje. Sa njim odavno radim, bio je deo mog tima, bio je pomoćni trener nekoliko godina. On pomaže. On je praktično privremeno rešenje dok su Boris i Marjan kod kuće. Obojica će verovatno biti u Monte Karlu, tako da se vraćamo u normalu – rekao je Đoković posle sinoćne pobede nad Sousom.

Novaku je posle ‘seče favorita’ u Majamiju potpuno otvoren put do titule i novih rekorda. Otkrio je i za čiji meč bi platio kartu i uživao u tenisu.
Monfis je broj jedan ubedljivo jer nikada ne znate šta sledeće dolazi kod njega. Veoma je nepredvidiv, ali i veoma zabavan, mislim da je on sjajan za sport. volim da gledam i Dominika Tima. Mlad igrač sa mnogo talenta. Postoji nekoliko momaka, ali bih definitivno platio kartu da gledam Monfisa – izjavio je najbolji svetski igrač.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novak otkrio zašto nema Vajde i Bekera u Majamiju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2016

Marijan Vajda i Boris Beker nisu doputovali u Majami. Dvojica trenera odmaraju sa svojim porodicama, a Novak Đoković otkriva ko je preuzeo njihovu ulogu, doduše privremeno...- Dušan Vemić je tu ove nedelje, sa njim radim odavno i bio je pomoćni trener nekoliko godina. On mi pomaže tokom turnira....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.