NEVEROVATAN POEN Kako je Novak izludeo Mareja /VIDEO/

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN POEN Kako je Novak izludeo Mareja /VIDEO/

Novak Đoković je u polufinalu mastersa u Šangaju deklasirao Endija Mareja, a njihov 29. međusobni susret obeležio je poen sa početka drugog seta.

PLEASE watch this! How about this for world class #tennis? Incredible from #Murray and #Djokovic! #ATP http://t.co/kCWAkNGeeX

— TennisTV (@TennisTV) October 17, 2015

Prvi set je Nole ekspresno dobio za 25 minuta, da bi Britanac drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvorio brejkom. To kao da je "naljutilo" prvog na svetu, pa je rešio da pokaže sve što zna u jednom poenu.

Novak se najpre neverovatno branio, svaki udarac rivala je stizao, da bi se iz potpune defanzive transformisao u surovog napadača.

Forhend paralelom i lobom je oterao Mareja od mreže a sebi stvorio prostor da odmah vrati brejk i ugasi rivalu, i velikom prijatelju i najmanju nadu da može do pobede.

Đoković je za samo 69 minuta slavio sa 6:1, 6:3 i plasirao se u finale u kome ga u nedelju od 10.30 čeka Žo-Vilfred Conga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.