NESTOROVIĆ OTKRIO KADA NOLE STIŽE U BEOGRAD: Poznat tačan datum kada teniser dolazi u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2020, 10:25

NESTOROVIĆ OTKRIO KADA NOLE STIŽE U BEOGRAD: Poznat tačan datum kada teniser dolazi u Srbiju

Alal vera.

Doktor Branimir Nestorović uključio se u Jutarnji program TV Prva i otkrio da će zajedno sa Novakom Đokovićem, najboljim teniserom sveta, raditi na razvijanju aparata koji je osmislio Nikola Tesla, a koji će služiti u sportskoj medicini.

- Relativno dugo se bavim aparatom koji je Tesla razvio, a koji se trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristi u estetskoj medicini. Ti aparati se proizvode u Nemačkoj i Rusiji. Nama je palo na pamet da zemlja iz koje potiče Tesla, takođe, može da radi na razvoju te mašine. Tako se okupila grupa nas, a Novak je rekao da će te aparate sponzorisati. Novak je kupio kartu da dođe u Beograd u maju mesecu, pa ćemo videti - rekao je Nestorović.

Podsetimo, srpski teniser je nedavno dospeo u žižu javnosti kada je rekao da će dobro razmisliti da li će se vakcinisati protiv korona virusa, a takav njegov stav izazvao je burne rasprave.

- Mislim da on ne želi da primi vakcinu jer ona nije do kraja urađena. Uopšte ne vidim šta je tu strašno. Sramota je njega napadati. On je toliko novca i pomoći dao Srbiji. Nemoj da dirate mi Novaka. Tu sam baš osetljiv - dodao je Nestorović.

Doktor je podvukao da je "Nikola Tesla genije", "baš kao i Novak Đoković".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.