Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jan.2023, 17:41

NAJLAKŠI NAČIN DA POBEDITE ĐOKOVIĆA JE DA GA OTRUJETE Trener narednog Novakovog rivala šokirao izjavom! Videćemo šta će da se desi, zato i igraju!

Trener Tomija Pola Bred Stajn nije pre početka turnira u Melburnu mogao ni da sanja da će njegov pulen biti poslednja prepreka Novaku Đokoviću na putu do desetog finala Australijan opena. Sada je upitan ima li plan kako zaustaviti najboljeg tenisera sveta svih vremena, a odgovor koji je dao proširio se društvenim mrežama na kojima […] The post NAJLAKŠI NAČIN DA POBEDITE ĐOKOVIĆA JE DA GA OTRUJETE Trener narednog Novakovog rivala šokirao izjavom! Videćemo šta će da se desi, zato i igraju! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NJEGA BI JE*BAO: Kirjos ŠOKIRAO planetu, evo šta bi radio Novaku, Rafi i Federeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023

Australijanac ne može bez skandala...U poslednji čas Nik Kirjos je odistao od ovogodišnjeg Australijan Open. Nema dileme, Nik nedostaje svima u Melburnu. Bez njega ništa nije isto...Nema ga na terenu, ali i dalje luduje na društvenim mrežama. Ponovo je uspeo da privuče pažnju svih medija i da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.