Monika Seleš za RTS: Đoković će još pet godina igrati vrhunski

Izvor: RTS, 18.Feb.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Seleš za RTS: Đoković će još pet godina igrati vrhunski

Monika Seleš je govorila za RTS o Novaku Đokoviću pred dodelu nagrada Laureus za najbolje sportiste sveta.
Đoković se nalazi među nominovanima za "sportskog Oskara", a nekadašnja jugoslovenska i američka igračica veruje da tek predstoji period njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dominacije.

"Novak je u 'prajmu', kako mi to u Americi volimo da kažemo. Fizički i mentalno je na vrhuncu i mislim da na tom nivou ima još sigurno pet godina, ako hoće da trenira i zadrži fokus kakav ima sada. Tek sada kreće ka istoriji", rekla je Selešova.
Otkrila je šta je to što Novaka čini kompletnim igračem.
"Mnogo stvari: kada ga gledaš, tenis izgleda lak. On je kompletan igrač, može se reći. Način na koji je igrao u Australiji je bio kao san", dodala je Monika.
Pored Đokovića, nominovani za ovogodišnji Laureus su još Kilijan Mbape, Luka Modrić, Lebron Džejms, Luis Hamilton i Elijud Kipčoge.
Prenos svečane dodele nagrada u Monte Karlu počinje u 19 časova na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Da li će Novak večeras dobiti još jedno ogromno priznanje? Obezbeđen TV prenos, oglasila se i Monika Seleš!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019

Tri puta je već osvajao ovo priznanje, da li je vreme i za četvrti put?..Večeras se u Monte Karlu dodaljuju nagrade ''Laureus'' za najbolje sportiste sveta u protekloj godini...Kada je u pitanju muška konkurencija, u najužem izboru našao se najbolji teniser sveta Novak Đoković, a uz njega i Kilijan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.