Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 21:03

Miša Zverev: On je mašina! U mislima je već na Vimbldonu

“Na putu je da uzme sva četiri ove godine”

Oduvek je Novak Đoković imao sjajan odnos sa braćom Zverev, koji ga istinski poštuju i uvek samo biranim rečima o njemu govore.

A, stariji od njih dvojice, Miša, koji je sada stručni konstultant na Jurosportu, oduševljen je Đokovićevim osvajanjem Rolan Garosa i u ekstazi je pričao o njegovom trijumfu danas u Parizu.

“Novak je legenda i na putu je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da uzme sva četiri grend slema ove sezone. Ne znam da li će to i uspeti, ali njegovo dostignuće je neverovatno, pogotovo zbog načina kako je danas pobedio. Gubio je 2:0 u setovima, bio je nadigran od strane mlađeg tenisera, a onda se vratio, nadmašio ga, bio je jači i fizički i mentalno. Bilo je neverovatno”, ocenio je Zverev.

Kris Evert je na tviteru rekla da se Đokoviću uvek i sve vidi u očima, a takvu tvrdnju je izneo i Zverev.

“Gledao sam Novaka dok se spremao za ceremoniju dodele trofeja. I izgledao je kao da se već sprema za Vimbldon! Bio je toliko fokusiran. Mislim da je u mislima već razmišljao o tome kako će i s kim će igrati u Londonu, kako će se pripremiti, oporaviti. On je mašina!”

U istom stilu, sipajući hvalospeve, Zverev je završio izlaganje.

“Lepo je videti Novaka kako je pravi ratnik na terenu, a istinski džentlmen van njega. On o svemu vodi računa, nikada ne brza ni na terenu ni van njega, on je u svom umu uvek u miru sa samim sobom. Nemam prave reči da opišem koliko je njegovo izdanje neverovatno”, podvukao je Miša Zverev.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.