Milan se poklonio pred Novakom

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan se poklonio pred Novakom

Jedna od prvih javnih čestitki Novaku Đokoviću za trijumf na Mastersu u Rimu, stigla je od šampiona Italije u fudbalu, Milana.

"Roso-neri" su na svom zvaničnom sajtu čestitali uspeh srpskom teniseru posle nove pobede nad Rafaelom Nadalom.

Policija saslušala Paola Maldinija

Nadal: Nisam glup, navijam za Mareja

Beker: Novak svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ponedeljka čita "bibliju"

ATP Rim: Nole priredio košmar Soderlingu na petak 13.

- Čestitke Novače na još jednom velikom trijumfu. Posebno nam je drago što se to dogodilo u Italiji u Rimu. Kao i Milan čiji si tifoz, što nam je čast, i ti si pokazao da si veliki šampion - stoji u saopštenju Milana.

Nem na Noletov uspeh nije mogao da ostane ni legenta kluba sa San Sira, Paolo Maldini.

- Komplimenti Đokoviću. Još jedna pobeda za velikog rosonera. Forca Novak - ostavio je Maldini poruku na svom "Fejsbuk" profilu.

Prema Novakovoj igri ravnodušna nije ostala ni španska štampa, a reakcije na Pirinejiskom poluostrvu možete pročitati OVDE
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.