MekInro: Novače, poštedi moj rekord

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MekInro: Novače, poštedi moj rekord

Pet pobeda deli Novaka Đokovića od rekorda Džona MekInroa, po broju uzastopnih trijumfa na startu neke sezone.

Legendarni Amerikanac, koji je sedam puta u karijeri podizao gren slem pehar, mogao bi već tokom Rolan Garosa da padne u zaborav, i drugo mesto na listi večitih, jer svi ljubitelji "belog sporta" očekuju da nepobedivi "Supermen sa Banjice" lako stigne sa broja 37 na kotu 42, a potom je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i prestigne.

Jelena Genčić: Ani i Jeleni važniji glamur

"Delije" preko razglasa pratile Đokovića

Milan se poklonio pred Novakom

- To je jedan od retkih rekorda koji su mi preostali. Biće mi žao da se rastanem i od njega. Ali, u isto vreme, dobro je što je moj skor bio prava injekcija u rame "belom sportu", što me raduje. Sada će da se stvori dodatno uzbuđenje pred Rolan Garos, nešto o čemu će ljudi moći da pričaju - izjavio je MekInro.

Džon je sa pažnjom pratio mečeve Srbina ove sezone, a posebno duele između našeg asa i "Apača sa Majorke" na crvenoj zemlji.

- Čini se da Nadal ne zna kako da igra protiv Novaka. Iskreno, ako je Rafa uplašen kada izađe na teren u duelima sa Đokovićem, to pokazuje koliko je zapravo Srbin dobar na šljaci. Svima je jasno da se radi o momku koji je najbolji teniser na svetu u ovom trenutku - poručuje MekInro.

Amerikanac je oduševljen i kretnjom po terenu budućeg broja jedan.

- On kao da je od gume. Neverovatno je kako se taj dečko kreće i pokriva svaki deo terena. Svaka mu čast - zaključuje legendarni teniser.

(Foto: Gulliver/Getty)

(Večernje Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.