Medvedev otpisao Đokovića

Izvor: B92, 11.Avg.2022, 18:17

Medvedev "otpisao" Đokovića

Najbolji teniser sveta Danil Medvedev otpisao je srpskog tenisera Novaka Ðokovića sa poslednjeg grend slema sezone US opena.

US open će se održati od 29. avgusta do 11. septembra.

Medvedev je posle eliminacije od Nika Kirjosa u drugom kolu mastersa u Torontu govorio o favoritima na US openu i nije spomenuo Ðokovića.

"Otputovaću u Sinsinati u petak, kako bih se sasvim aklimatizovao. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da ću tamo igrati bolje, jer želim da u dobroj formi dočekam Ju-Es open. Znam da će biti velika konkurencija sa Alkarazom, Nadalom, Cicipasom, videćemo da li će se Zverev vratiti", izjavio je Medvedev.

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na tlo Amerike, a samim tim ni da se takmiči na poslednjem Slemu sezone.

Veliki broj javnih ličnosti, političara i samih tenisera apelovao je na predsednika SAD Džoa Bajdena da napravi izuzetak i dozvoli Ðokoviću da se takmiči u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medvedev otpisao Đokovića za Ju-Es open

Izvor: RTS, 11.Avg.2022

Najbolji teniser sveta, Danil Medvedev, otpisao je srpskog tenisera Novaka Đokovića sa poslednjeg grend slema sezone Ju-Es opena koji će se održati od 29. avgusta do 11. septembra. . Medvedev je posle eliminacije od Nika Kirjosa u drugom kolu mastersa u Torontu govorio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.