Marka: Đoković uradio ono što Rafa i Rodžer neće nikada

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marka: Đoković uradio ono što Rafa i Rodžer neće nikada

Svetski mediji ne štede komplimente na račun Novaka Đokovića, nakon što je srpski teniser osvajanjem turnira u Sinsinatiju postao prvi igrač u istoriji koji je kompletirao "Zlatni Masters".

Najupečatljiviji tekst objavila je španska "Marka", koja konstatuje da je Đoković uradio ono što niko iz njegove generacije, a posebno Rodžer Federer i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rafael Nadal, teško da će moći ikada.

- Federer ima 37 godina i nedostaju mu Monte Karlo i Rim, gde uopšte ne igra u poslednje vreme, dok Nadal, koji trenutno ima 33 titule sa Mastersa, dve više od Đokovića, nema titule u Majamiju, Šangaju i Parizu - konstatuje španski list i ističe da će se, ako ovako nastavi, Srbin brzo vratiti na poziciju broj 1, kao i da se nada da na predstojećem US openu Đoković i Nadal neće biti u istoj polovini žreba.

Ugledna italijanska "Gazeta delo sport" donosi naslov koji govori sasvim dovoljno: "Kralj Nole osvojio sve masterse". Posebno se naglašava da je trofej u Sinsinatiju osvojio protiv Federera, koji je prethodno dobio svih sedam finala, od čega tri protiv Đokovića.

Francuski "Lekip" je kratak i jasan: "Istorijski Đoković". Ovaj list podseća da je srpski teniser jedini igrač koji u riznici ima sve gren slem trofeje, titule sa svih turnira iz serije Masters 1000, završni turnir u sezoni i Dejvis kup.

I mediji u regionu veličaju uspeh srpskog tenisera, a hrvatski "Index" tvrdi da je Đoković apsolutni favorit broj 1 na predstojećem US openu, gde Nadal brani titulu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.