Novak: Rodžere, konačno si mi dozvolio...

Izvor: Mondo, 20.Avg.2018, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Rodžere, konačno si mi dozvolio...

Novak Đoković sijao je od sreće nakon što je podigao jedini trofej koji mu je nedostajao iz Masters serije.

Orio se teniski stadion u Sinsinatiju kada je Novak Đoković prišao da podigne veliki porcelanski pehar.

"Ovo ti je 31. trofej iz Masters serije i prvi iz Sinsinatija. Kompletirao si "Golden Road. To nikome do sada nije uspelo", najavio je zvaničnik turnira u Ogaju našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tenisera

"Hvala, hvala vam puno", prekinuo je Đoković publiku, koja je glasno uzvikivala njegovo ime.

Nole je uspeo ono što NIKAD NIKO nije!

A, onda je odgovorio na pohvale Federera. Čoveka s kojim je četiri puta igrao za trogfej u Sinsinatiju i koga je konačno pobedio.

"Ovo je specijalan momenat, prvi put stojim ovde sa pobedničkim peharom. Pet finala sam izgubio, od ovog fenomelanog čoveka čak tri. Rodžere, hvala ti što si me pustio da pobedim danas. Možda nisi igrao najbolje u ovom finalu, ali ti si veliki šampion."

Novak se zahvalio i porodici i podsetio je koliko mu je bilo teško da se vrati posle povrede. Novak nije bio učesnik turnira u Sinsinatiju poslednje godine.

"Osećam fantastičnu podršku od porodice, jedva čekam da im se pridružim. Bilo je vrlo teško ove godine, imao sam tešku povredu, bilo je kao na rolerkosteru. Ali, uspeo sam da se vratim, da osvojim Vimbldon i sada trofej koji mi je nedostajao", podvukao je vidno srećni Novak Đoković.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.