Mari: Juriš za neverovatnim Novakom

Izvor: RTS, 31.Dec.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari: Juriš za "neverovatnim" Novakom

Endi Mari, drugoplasirani na ATP listi na kraju 2015. godine, kaže da će u narednoj kalendarskoj godini učiniti sve kako bi sustigao "neverovatnog" Novaka Đokovića.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković je dominirao u 2015, osvojio je tri grend slem turnira, šest titula na turnirima Masters serije i ima 7.640 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poena više od drugoplasiranog na ATP listi, Endija Marija.

Početkom 2015. godine, njih dvojica su se sastali na Australijan openu, a Novak je u finalu, u četiri seta savladao Marija.
Britanac je rekao da je forma Novaka Đokovića u 2015. godini bila neverovatna, i kaže da će učiniti sve kako bi dostigao srpskog tenisera u 2016. godini.
"Naravno da želim da napredujem i uvek gledam ostale tenisere kako to rade. Kroz celu karijeru mi je bilo teško - samo pogledajte na kom nivou igraju momci koji su godinama u vrhu... Sa jedne strane to je dobro, pošto moram da podižem igru iz godine u godinu. Novak je odigrao neverovatnu sezonu, na skoro svakom turniru je igrao u finalu... Neverovatno!", rekao je Mari.
Britanac počinje sezonu rano, na Hopman kupu u Australiji, koji će mu poslužiti kao zagrevanje za Otvoreno prvenstvo Australije, prvi grend slem turnir u sezoni, koji počinje 18. januara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stan: Novak i ja se poštujemo, zabavna je osoba

Izvor: B92, 31.Dec.2015

Stan Vavrinka, četvrti teniser sveta, rekao je da između Novaka Đokovića i njega postoji veliko poštovanje, istakavši da je Srbin veoma zabavna osoba...Švajcarac se nalazi u Abu Dabiju, gde će učestvovati na egzibiciji zajedno sa Rafaelom Nadalom, a novinarima je otkio koliko mu znači titula...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.