Mari: Četiri GS u nizu, neverovatno, svaka čast Novače

Izvor: B92, 05.Jun.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari: Četiri GS u nizu, neverovatno, svaka čast Novače

Endi Mari iskreno je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa posle poraza u finalu.

Srpski teniser je posle izgubljenog prvog seta slavio sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i tako kompletirao sva četiri osvojena Gren slema.

Đoković je takođe postao prvi teniser u istoriji koji9 je osvojio četiri uzastopna Gren slema na tri različite podloge.

„Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su došli. Hvala i publici, bila je fantastična atmosfera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uživanje je igrati pred vama. Čestitam Novakovom timu, zaslužili ste, svaka čast. Konačno, Novače, ovo je tvoj dan. Ono što si ostvario u poslednjih 12 meseci je neverovatno, osvojio si sva četiri Gren slema u nizu, to je neverovatno ostvarenje. To je toliko retko u tenisu, nije se desilo toliko dugo. Svi koji su došli su veoma srećni što su bili svedoci, ja sam izgubio meč, pa je malo bez veze. Ponosoan sam što sam bio deo današnjeg meča. Novače, čestitam ti, svaka čast“, rekao je Mari.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Endi, svaka čast: Škot u superlativima o Đokoviću

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2016

Dostojanstveno je Endi Marej ispratio pobedu Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa. Odmah je prešao mrežu i čestitao vršnjaku na prvoj pariskoj krunu. Na ceremoniji pobednika, Škot je biranim rečima pričao o našem asu, i tako pobrao simpatije svih teniskih zaljubljenika...- Hvala mom timu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.