Mališanima iz Dečjeg sela u Kraljevu 1.500 knjiga

Izvor: RTS, 22.Apr.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališanima iz Dečjeg sela u Kraljevu 1.500 knjiga

Fondacija "Novak Đoković" uručila je mališanima iz Dečijeg sela u Kraljevu 1.500 knjiga, povodom Međunarodnog dana knjige.
Uručenje knjiga je kruna akcije "Knjiga od srca" koja je u Šoping centru Ušće juče okupila veliki broj "malih donatora", od pet do 10 godina, a posebni gosti bili su đaci Osnovne škole "Jovan Dučić" sa Novog Beograda.

Tada je skupljen veliki broj najrazličijih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dečijih naslova i slikovnica, a mnogo dece, roditelja, baka i deka odazvalo se pozivu za pomoć drugarima iz Kraljeva.
Druženje u Ušću ulepšalo je i prisustvo Viktora Savića i Aleksandra Radojičića, glumaca dečijeg pozorišta Boško Buha, koji su deci čitali priče, objašnjavali im zašto je važno da se obrazuju, razvijaju maštu, čitaju.
Projektna menadžerka fondacije Gorana Džudža Jakovljević rekla je da je fondacija na svaku poklonjenu knjigu donirala još po jednu i da se tako došlo do 1.500 knjiga koje su poklonjena mališanima.
Novak Đoković Fondacija fokusira se na rani razvoj dece i na predškolsko obrazovanje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dečijem selu u Kraljevu poklonjeno 1.500 knjiga

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016

Novak Đoković Fondacija i glumica Bojana Ordinačev uručili su u petak 1.500 knjiga mališanima iz Dečijeg sela u Kraljevu, povodom obeležavanja Međunarodnog dana knjige...Foto: promo NDF..Uručenje knjiga je kruna akcije "Knjiga od srca" koja je dan ranije u Beogradu okupila veliki broj "malih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.