Mali čestitao Novaku još jednu titulu: Ponosni smo na sve tvoje uspehe

Izvor: Blic, 31.Jan.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali čestitao Novaku još jednu titulu: Ponosni smo na sve tvoje uspehe

Gradonačelnik Siniša Mali u ime grada Beograda, i u svoje ime, čestitao je Novaku Đokoviću na fantastičnoj igri u toku čitavog Otvorenog prvenstva Australije, koja ga je dovela do ubedljive pobede i u finalu.

U čestitki upućenoj Đokoviću gradonačelnik navodi da se na završnici Melburna nije očekivao drugačiji ishod, jer nas je Đoković navikao na višestruki šampionski niz.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izuzetno smo ponosni na sve tvoje uspehe i s obzirom na to da je tenis sport koji u svetu ima veliki ugled, presrećni smo što je upravo naš čovek na samom vrhu ATP liste - dodaje se u čestitki gradonačelnika.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.