Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020, 18:55

Majka Dražena Petrovića poklonila dres Novaku Đokoviću

Emotivne scene u Zadru

Bilo je emotivnih scena danas na Adria Turu u Zadru. Majka legendarnog košarkaša Dražena Petrovića, koji je tragično izgubio život kada je bio u naponu snage, srela se prvi put sa Novakom Đokovićem.

Ona je doputovala iz Šibenika da bi se srela sa najboljim teniserom sveta i da bi mu uručila poseban poklon – dres Nju Džersija sa brojem 3, koji je Dražen nosio dok je igrao za taj NBA klub.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ovo je vrlo emotivan trenutak i jako sam dirnut što ste došli. Hvala Vam gđo. Petrović što ste nam ukazali veliko zadovoljstvo i čast svojim dolaskom. Hvala Vam na lepim poklonima, držaću ih na posebnom mestu u svojoj kući kao veliku uspomenu. Dražen je ikona sporta u celom regionu. On je obeležio ne samo košarku već celi sport. Čovek je kojem su se svi divili. Ostavio je dubok trag u srcima svih ljudi širom sveta, svih onih koji prate košarku, a i sport“, rekao je uzbuđeno Novak Đoković.

On je dodao da mu je žao što nije imao prilike da upozna Dražena Petrovića.

Ono što je ostavilo najveći utisak na mene je dokumentarac „Jednom braća“. Tim putem sam još bolje upoznao celu priču. Čast mi je da stojim pored Vas. Nažalost nikada nisam imao priliku da budem (u društvu) sa Draženom, ali osećam njegovo pristustvo ovde sa Vama. Hvala Vam mnogo što ste došli“, istakao je Đoković.

Srpski as je Biserki Petrović poklonio svoj reket, a ni ona nije krila koliko je emotivno dirnuo ovaj susret.

Oduševljena sa svim. Susret s Novakom bio je zaista uzbudljiv, oboje smo doslovno drhtali. Poznajem njegove roditelje i bila mi je velika želja da ga vidim što sam i ostvarila. Poklonila sam mu Draženovu novu kapu koja je stigla iz Njujorka. Nju Era prvi put je napravila takvu kapu za košarkaša iz Evrope i prvu je dobio upravo Novak Đoković. Kao da je bilo suđeno da je dobije. Novak je meni poklonio teniski reket koji će dobiti posebno mesto u muzeju“, rekla je Biserka Petrović.

Prvog dana Adria Tura igrali su se revijalni mečevi, dok takmičarski kreću u subotu.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.