MNOGI SU SE IZNENADILI: Evo šta je Đoković radio u večeri uoči finala Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 22:38

MNOGI SU SE IZNENADILI: Evo šta je Đoković radio u večeri uoči finala Rolan Garosa

Nole voli fudbal, to se zna.

Novak Đoković ispisao je istoriju i potvrdio da je najbolji teniser svih vremena. Srpski teniser je osvojio Rolan Garos i time došao do 23 osvojena Grend slema u karijeri, najviše od svih ikada u muškoj konkurenciji. Srbin je u finalu u Parizu pobedio Kaspera Ruda.

Na konferenciji posle meča srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser je otkrio i kako se spremao za finale, s obzirom da zbog svega što je osvajanje trofeja donosili, ovo nije bilo obično finale gren slema.

- Preskočio sam trening juče. To je moja priča na gren slemovima. Na Australijan openu je bilo više razloga da to činim, da se oporavim, da mogu da lečim nogu. Ovde se nisam susretao sa velikim povredama, ali me je teren umarao. Manje je više, pričao sam timom, potrebno mi je bilo da vratim snagu. Vežbe, fitnes, da zadržim vrelinu mišića. Mislim da je to odradilo dobar posao. Imam roditeljske odgovornosti, volim da sam u šumi, u nacionalnim parkovima. Gledao sam i Ligu šampiona, dobro spavao, sve ono posle što je deo moje rutine - rekao je Novak.

Novak već razmišlja o sledećem izazovu, a to će biti Vimbldon.

- Ono što ću raditi narednih dana? To će biti vreme za proslavu i šalu, to mi nedostaje. Sada relaksiranje i vreme za porodicu. Nemam baš previše vremena za to, trava je tu. Za mene će to biti samo Vimbldon, brzo idem u London i treniraću za novi gren slem.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Fudbal,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković otkrio tajnu kako se spremao za finale

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Jun.2023, 10:47

Srpski teniser je rekao da mu je bilo važno da zadrži vrelinu mišića Novak Đoković ispisao je istoriju i potvrdio da je najbolji teniser svih vremena. Srpski teniser je osvojio Rolan Garos i time došao do 23 osvojena Grend slema u karijeri, najviše od svih ikada u muškoj konkurenciji. Srbin...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.