MK: Đoković u utorak na terenu

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK: Đoković u utorak na terenu

Novak Đoković počeće odbranu titule na Mastersu u Monte Karlu duelom sa Albertom Montanjesom u drugom kolu.

Taj duel treći je po redu na centralnom terenu, program počinje od 10.30, a u prva dva meča igraju Sepi - Južni i Conga - Kolšrabjer.

Španski teniser je na startu savladao Francuza Benou Pera sa 2:1, po setovima 7:5, 4:6, 6:2. Novak je do sada igrao pet puta protiv Montanjesa i dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je svih pet duela. Poslednji put igrali su prošle godine na Mastersu u Rimu i Đoković je bio bolji sa 6:2, 6:3.

Montanjes je trenutno 57. na ATP listi, pre četiri godine je bio i 22. na svetu, a u karijeri je osvojio šest titula. Ima 33 godine, igra jednoručni bekhend i šljaka mu je omiljena podloga.

Turnir u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 3.452.415 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković počinje odbranu titule protiv Montanjesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2014

Novak Đoković odbranu titule na Mastersu u Monte Karlu počeće protiv Španca Alberta Montanjesa, koji je danas u prvom kolu pobedio Benoa Pera iz Francuske sa 7:5, 4:6, 6:2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vreme je za šljaku: Novak u utorak oko 13 časova kreće u odbranu titule u Monte Karlu

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Novak Đoković započinje odbranu titule u Monte Karlu u utorak protiv Alberta Montanjesa, a ovaj meč drugog kola neće početi pre 13 časova, prema rasporedu koji su saopštili organizatori. ..Program na centralnom terenu počinje u 10:30, a Đokovićev meč je treći po rasporedu, psoel duela Andreas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.