METOHIJSKA DECA OSVETLALA OBRAZ: Očišćen mural Novaka Đokovića u Orahovcu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 17:42

METOHIJSKA DECA OSVETLALA OBRAZ: Očišćen mural Novaka Đokovića u Orahovcu (FOTO)

Brzo su se organizovali.

U Orahovcu je u noći između ponedeljka i utorka uništen mural sa likom najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića. Kako su rekli meštani ovog metohijskog mesta nepoznata osoba ili osobe su preko murala prosule belu boju, odnosno polikolor. Inače, mural je uradio umetnik Milan Milosavljević, diplomirani slikar zidnog slikarstva iz Beograda, u okviru projekta "Boja u vazduhu".

Ipak, učenici Gimnazije u Orahovcu su  se brzo organizovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i očistili su odmah mural Novaka Đokovića u ovom gradiću i tako pokazali da su Srba i dalje ima u Metohiji.

Pomagali su im profesori, direktor i roditelji, a kako kažu voleli bi da ih jednom i poseti najbolji teniser svih vremena. Bilo bi lepo, ali jasno da ne bi niko mogao da mu garantuje bezbednost. Ko zna, možda se stvari promene, pa Novak i bude na primer dogodine u Orahovcu.

Najnovije vesti u kojima se pominje Novak Đoković pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.