MEĐEDOVIĆ OBEZDEBIO GLAVNI ŽREB VIMBLDONA: Đoković mu pružio reči podrške! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2023, 23:55

MEĐEDOVIĆ OBEZDEBIO GLAVNI ŽREB VIMBLDONA: Đoković mu pružio reči podrške! (FOTO)

Sjajan gest najboljeg tenisera. Nakon Rolan Garosa, sledeći gren-slem je Vimbldon, koji će se održati od 3. do 16. jula. Titulu brani najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji će sa posebnim impretivom učestvovati na travnatoj podlozi u Londonu, jer će probati da osvoji 24. gren-slem titulu i postati neprikosnoven vladar belog sporta. Pored njega, glavni ... Read more
The post MEĐEDOVIĆ OBEZDEBIO GLAVNI ŽREB VIMBLDONA: Đoković mu pružio reči podrške! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDAN ZID, DVA NAJBOLJA NA SVETU: Mural koji će brzo postati legendaran osvanuo u Beogradu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2023, 10:31

Dva najbolja u svojim sportovima. Nedavno su u razmaku od svega par dana Novak Đoković i Nikola Jokić pokorili planetu. Teniser je Rolan Garosom osvojio svoj 23. Gren slem, što je raspršilo sve debate oko najboljeg u istoriji sporta, dok je Džoker vodio svoj Denver do prve titule u istoriji, i...

Nastavak na HotSport.rs...

Novak u ponedeljak na terenu! Ko nije znao kada Đoković počinje odbranu trona, Vimbldon je potvrdio

Izvor: 24sedam.rs, 01.Jul.2023

Najbolji srpski teniser startuje protiv Argentinca, a ima šansu za osmu titulu u Londonu

Nastavak na 24sedam.rs...

Đoković se prvi put obratio u Londonu: "Mladi Novak dolazi na Vimbldon da živi svoj san"

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2023

Novak Đoković je spreman za novi pohod, na još jednu Grend slem titulu, svoju 24. u karijeri, čime bi još jednom pokazao da ne postoji niko ko je trenutno, ali i ikada bio bolji od njega.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.