MAJAMI: Đoković sa pola snage protiv Šardija

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJAMI: Đoković sa pola snage protiv Šardija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala Masters turnira u Majamiju pošto je večeras u drugom kolu savladao Francuza Žeremija Šardija sa 2:0 u setovima – 6:4, 6:3.
(FOTO: AP)
Startni meč drugog tenisera sveta, koji je bio slobodan u prvom kolu, protekao je u nezanimljivoj igri bez uzbuđenja, a Đoković je odigrao koliko je bilo potrebno za očekivanu pobedu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Uspeh favorita nijednog trenutka nije dolazio u pitanje, iako je igrao gotovo s pola snage. Šardi, 48. teniser sa ATP liste, trudio se koliko je mogao, međutim, nije imao nikakvih šansi za iznenađenje, pa je poražen i osmi put u isto toliko dosadašnjih okršaja protiv srpskog asa.
Đokovićev protivnik u borbi za osminu finala biće Nemac Florijan Majer, koji je pobedio Hrvata Ivana Dodiga sa 6:3, 6:2.
Svih pet dosadašnjih duela pripala su srpskom teniseru.
Turnir Masters serije na Floridi, kojeg je Đoković osvajao 2007, 2011. i 2012. godine, igra se od 19. do 30. marta za nagradni fond od 5,64 miliona dolara, a titulu brani Britanac Endi Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šardi i osmi put bez seta

Izvor: Politika, 22.Mar.2014

U drugom kolu masters turnira u Majamiju Novak Đoković savladao Francuza 6:4, 6:3, prošavši još jednom „Iznerov sindrom” kada je servirao za prvi set..Novak Đoković nije prekinuo ugodnu tradiciju mečeva sa Žeremijem Šardijem ni na startu turnira u Majamiju: 6:4, 6:3. Osmi put je igrao sa...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.