Luka Jović NIJE DOŠAO sinu na prvi rođendan, ali mu kupio poklon od 300.000 EVRA - nije pitao za cenu, a tek da čujete šta je u pitanju

Izvor: Press, 26.Feb.2020, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović NIJE DOŠAO sinu na prvi rođendan, ali mu kupio poklon od 300.000 EVRA - nije pitao za cenu, a tek da čujete šta je u pitanju

Fudbaler Real Madrida Luka Jović navodno je kupio sinu Davidu za prvi rođendan stan u luksuznom naselju u Beogradu.
Foto:blic
Foto: Instagram
Luka Jović sa detetom
Luka je navodno pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković, piše Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << telegraf.

- Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi - rekao je upućen izvor.
Foto: V. Sporčić / RAS Srbija
Anđela Manitašević sa sinom i Lukinom sestrom Milijanom Jović

Podsetimo, u ponedeljak je održana gala proslavom povodom prvog rođendana sina Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.