Ljubav leči rane: Novak se Jeleninim poljupcima oporavlja od povrede!

Izvor: Svet, 11.Okt.2011, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav leči rane: Novak se Jeleninim poljupcima oporavlja od povrede!

naslov: 
Ljubav leči rane: Novak se Jeleninim poljupcima oporavlja od povrede!



excerpt: 
Dok se Nole brčkao u moru, njegova voljena nosila je majicu sa natpisom "Ljubav, vera, nada"... Odakle nam je to poznato?!


izvor: 
Alo!


tekst clanka: 
Povreda međurebarnog mišića uslovila je da Novak Đoković propusti oba ATP turnira na kojima je trebalo da se pojavi početkom ovog meseca, ali izgleda da ga to i ne pogađa mnogo, pošto se, kao i svaka svetska zvezda, šepuri sa devojčicom u toplijim krajevima.
Dok se Srbija smrzava i čeka jesenje kiše, Nole i njegova Jelena stižu da postignu baš sve u Monte Karlu - da razmenjuju nežnosti, šopinguju, ali i da se brčkaju. Naravno, trenutke uživanja poznatog para zabeležili su i fotoreporteri, pa tako svi mi imamo prilike da vidimo kako posle pojedinačnih obaveza Novak i Jelena stignu da se posvete i jedno drugom. Knjiga u njenoj ruci i flašica u njegovoj sugerišu da se neko odmarao, a neko je trenirao, posle čega su se, naravno, prisno posvetili jedno drugom.
Posle ljubavi, usledilo je brčkanje, i to u moru, a dok je Nole u plavim gaćama uskočio u vodu, Jeca ga je samo posmatrala u majici sa natpisom: "Ljubav, vera, nada". Očigledno je da ta parola, koja okružuje Novaka Đokovića, daje rezultate kako na teniskom, tako i na životnom polju. Samo, ako se dobro sećamo, zar nije to i naziv jedne pesme Nataše Bekvalac?!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.