Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 10:23

LJUDSKA VELIČINA: Đoković poslao poruku Alkarazu! Španac odmah ODGOVORIO (FOTO)

Ljudskost pre svega...

Novak Đoković plasirao se u finale Rolan Garosa nakon što je pobedio Karlosa Alkarasa sa 3:1 u setovima (6:3; 5:7; 6:1; 6:1). Duel koji je ceo teniski svet s nestrpljenjem očekivao na kraju je ostavio gorak ukus kod miliona gledalaca širom sveta zbog nesrećne povrede španskog tenisera.

Iako mladi Španac nije prikazao sebe u najboljem izdanju zbog onoga što mu se desilo, junački je ostao do kraja meča na terenu, te pokupio veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poštovanje svih kolega, ali i obožavalaca "belog sporta".

Nakon meča, na svojoj društvenoj mreži instagram oglasio se i srpski teniser, podelivši fotografiju svog rivala iz polufinala uz poruku: "Brz oporavak, Karlose! Odlična borba!".

Iako mladi Španac nije prikazao sebe u najboljem izdanju zbog onoga što mu se desilo, junački je ostao do kraja meča na terenu, te pokupio veliko poštovanje svih kolega, ali i obožavalaca "belog sporta".

Nakon meča, na svojoj društvenoj mreži instagram oglasio se i srpski teniser, podelivši fotografiju svog rivala iz polufinala uz poruku:

- Brz oporavak, Karlose! Odlična borba!

Ni Karlos Alkaras nije ostao nem. Objavio je fotografije iz Pariza oprostivši se od ovogodišnjeg Rolan Garosa.

- Hvala Parizu na podršci! Čestitke Novaku na pobedi i srećno u finalu u nedelju! Vidimo se sledeće godine! - napisao je španski teniser.

Podsetimo, Španac je u polufinalu imao jake grčeve u desnoj nozi zbog kojih se u jednom momentu veoma teško kretao po terenu, te bio nemoćan protiv jednog od najboljeg tenisera ikada.

Novak Đoković se u finalu Otvorenog prvenstva Francuske sastaje sa Kasperom Rudom, a duel je zakazan za nedelju na "Šatrijeu".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.