LJUDINA S BRKOVIMA POMOGLA NOVAKU ĐOKOVIĆU KAD NIKO NIJE HTEO: Sada su na suprotnoj strani, ali NE SMEMO zaboraviti učinjeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 15:54

LJUDINA S BRKOVIMA POMOGLA NOVAKU ĐOKOVIĆU KAD NIKO NIJE HTEO: Sada su na suprotnoj strani, ali NE SMEMO zaboraviti učinjeno

Samo ljubav za gospodina Džordana Tompsona.

Australijski teniser Džordan Tompson plasirao se u drugo kolo ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je u prvom kolu pobedio Amerikanca Brendona Nakašimu 2:6, 2:6, 6:4, 7:6 (7:4), 6:3. On u sredu igra meč drugog kola protiv Novaka Đokovića.

Tompsona ne bi trebalo da je zaboravila ovdašnja publika, niti bilo koji simpatizera Novaka Đokovića.

Naime, ako vratimo film unazad godinu i po dana, doći ćemo do najcrnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačke u istoriji 'belog sporta', a to je tretman australijskih vlasti prema srpskom asu. Tada je Džordan Tompson bio među retkim kolegama koji su stali na stranu Novaka Đokovića.

Australijski teniser Sem Grot je u to vreme zagrmeo zbog trenutne odluke Australije da se Novaku da izuzeće.

-  I dalje mislim da je Đoković jedan od najvećih igrača ikada, ali sa veličinom idu i očekivanja, a on pada na tom ispitu svaki put. On se smeje u licu svim Viktorijancima. Bio je ovde prošle godine, podigao je trofej i osvrnuo se na to šta su sve stanovnici Viktorije prošli u tom periodu. Igrao je pred praznim stadionima tokom zaključavanja. Njegova objava u utorak bila je zaglušujuća. Morao je bolje da zna šta sledi - rekao je 34-godišnjak.

Ipak, njegov zemljak Džordan Tompson je tad stao u odbranu Noleta.

- Jedino što sam čuo je da on ima izuzeće i mislim da je dobro što će igrati ovde. To je sve što mogu da kažem. Znam da smo mi u Australiji osetljivi na priču o vakcinaciji, ali nemam šta mnogo da dodam. Srećan sam što će on igrati. Mislim da je lični izbor svakog da li će biti vakcinisan. Opet, vidim zašto su ljudi besni. Mene to ne zanima. Znam samo da svako treba da odluči za sebe hoće li se vakcinisati ili ne - jasan je bio Džordan.

Kao što se sećamo, izuzeće je kasnije povučeno i Srbin je nažalost deportovan iz "zemlje kengura". Ali sve se vratilo, sve se platilo...

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rosio Olivija, poslednja devojka Dijega Armanda Maradone
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.