Izvor: S media, 17.Jan.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEP DAN PRED NAMA: Kad može Novak Đoković, možete i vi - svi u šetnju!

Prema najavama meteorologa, danas nas očekuje maksimalnih 12 stepeni u Srbiji. Lep i topao dan, ako se uzme u obzir da je druga polovina januara.

Na stranu to što je svako drugi u Srbiji šmrkav, kijavičan i prehlađen, ovo je idealan dan da ga provedete napolju, tvrde lekari.

- Danas je idealan dan da ga provedete napolju. U šetnji, vožnji bicikla. Pre nego izađete, otvorite prozore da svež vazduh uđe u sobe. Možete čak napraviti i promaju na pola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sata, da se sve lepo izluftira – kaže za S media portal doktorka Slobodanka Ilić.

Ona dodaje da bi i najmlađe valjalo izvesti napolje po ovako lepom danu.

- Znaju mame kako treba! Umotajte ih u ćebence, stavite tanju kapicu na glavu i pružite bebama sat-dva zimskog sunca oko podneva. Bolje će spavati i jesti – tvrdi dr Ilić.

Savet ne daje samo ona. Podsećamo vas da je pre nekoliko meseci i Novak Đoković, najbolji „reket“ sveta, napisao na svom Tviter profilu da će svoj slobodan dan (a nema ih mnogo) iskoristiti da ode u šetnju po prirodi!

"Dobar dan svima. Ako imate lep dan, ne zaboravite da ga iskoristite za šetnju u prirodi", napisao je tada Novak na svom profilu na Tviteru.



Pa ko zna – ako Novak ne zna!


Inače, prema prognozama britanske meteorološke službe, ova 2013.godina biće jedna od najtoplijih godina koje se pamte.

A već od vikenda nas čeka zahlađenje. Sa snegom. Onim pravim, januarskim.

Tanja Radunović, foto: ThinkStock/Gulliver

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.