Kneževina je spašena, Novak uz mnogo muke u trećem kolu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kneževina je spašena, Novak uz mnogo muke u trećem kolu

Đoković bio na rubu poraza na startu Monte Karla, ali je uspeo da se izvuče i slavi sa 2:1 protiv uvek nezgodnog Žila Simona

Novak Đoković je umalo doživeo drugu godinu zaredom poraz već na samom startu turnira koji bi mogao da nazove "domaćim", a to je masters u Monte Karlu. Naš as se našao na samom rubu poraza od Žila Simona u drugom kolu turnira u prebogatoj mediteranskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kneževini, ali je uspeo da se izvuče i slavi sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 7:5.

Mučio se srpski tensier sa starim rivalom, čovekom koji može da ga namuči kao retko ko. Ali, isto tako retko može da ga pobedi. Tako je bilo i sada, čak je Simon servirao za pobedu u trećem setu, ali je Novak ponovo pokazao da mu nema ravnog kada je igra na protivnikov servis u pitanju.

Što se tiče sam igre naš as je uglavnom delovao šampionski, ali se čini da mu igra na šljaci još nije u potpunosti "legla", tako da se dešavaju sitne krize. Bila je ovo odlična provera koja je pokazala da i protov najboljih i kada ne igra najbolje može da trijumfuje, što je i njegova najveća snaga.

Đoković će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz susreta između Karena Kašanova i Pabla Kareno Buste.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak "slomio" Simona i izbegao fijasko!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017

Drugi teniser sveta bio je na ivici poraza na startu turnira Masters serije u Monte Karlu. Presudan je bio brejk pri rezultatu 4:5 u trećem setu...Bilo je "gusto"!..Novak Đoković uspeo je da prisebnom igrom u odlučujućim trenucima zaustavi neugodnog Francuza Žila Simona (32. na ATP listi) i izbegne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.