Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 18:30

Kirjos se povukao sa Vimbldona!

Samo dan pred početak ovogodišnjeg Vimbldona, prošlogodišnji finalista Nik Kirjos je potvrdio da se povlači sa ovog turnira.
Razlog je povreda zgloba zbog kog je propustio veći deo sezone. Nedavno se vratio na teren na turniru u Štutgartu, ali se videlo da je daleko od prošlogodišnje forme kada se sa našim Novakom Đokovićem borio za titulu na Vimbldonu.
Očigledno, problemi i dalje postoje, pa je dan pred meč prvog kola koji je trebalo da odigra u ponedeljak protiv Davida >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Gofana, Australijanac obelodanio da odustaje od učešća na svom omiljenom turniru.
On je to večeras potvrdio u objavi na svom Instagram storiju i naglasio da je učinio sve što je do njega kako bi nastupio na Vimbldonu, ali da to ovoga puta ipak nije bilo moguće.
“Vratiću se, i kao i uvek zahvalan sam na podršci od strane mojih navijača“, poručio je on.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.