Izvor: RTS, 14.Feb.2021, 20:01

Kirjos imitirao Novaka - Poštujem ga, ali mi se ne sviđa uopšte

Australijski teniser Nik Kirjos pred poraz u konkurenciji dublova, imitirao je Novaka Đokovića i njegov pozdrav "publici" na Australijan openu. Kirjos je potom izjavio da ima ogromno poštovanje za srpskog tenisera, ali da mu se "ne sviđa uopšte".
Poznato je da Nik Kirjos nema najbolje mišljenje o Novaku Đokoviću, te da australijski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser svaki put iskoristi priliku da u nekom negativnom kontekstu spomene najboljeg tenisera na svetu.

Ovoga puta to je uradio nakon poraza u dubl konkurenciji, u kojoj je učestvovao sa Kokinakisom, a poraz su doživeli od Kulhofa i Kubota.
Kirjos i Kokinakis su na teren "Margaret Kort" izašli pozdravljajući "publiku", koje nije bilo na tribinama, a australijski teniser imitirao je Novaka Đokovića i njegov pozdrav nakon pobeda.
"Osećali smo ljubav i želeli da se dobra reč o ovoj proslavi nastavi. Svi je vole i dobro je prihvaćena", rekao je Kirjos.
"Samo se zabavljamo. Siguran sam da Novak ne voli mene, a iako imamo ogromno poštovanje jedno prema drugom, meni se on uopšte ne sviđa", dodaje Australijanac.
Nik Kirjos je završio učešće na prvom Grend slemu sezone, pošto je prethodno u singlu poražen u trećem kolu od Dominika Tima sa 3:2 u setovima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Đokoviću, nauči me kako da se oporavim za dva dana"

Izvor: B92, 15.Feb.2021, 17:59

Australijski teniser Tanasi Kokinakis nastavio je tamo gde je njegov najbolji prijatelj Nik Kirjos stao...Dubl partner Nika Kirjosa začudio se kako se Novak Đoković tako brzo oporavio..."Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči me!", rekao je Kokinakis...Kokinakis i Kirjos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.