Kako navijač Milana reaguje kada ga bodri zvezda Bjankonera?

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako navijač Milana reaguje kada ga bodri zvezda "Bjankonera"?

Zanimljiva situacija u "O2 Areni" tokom večerašnjeg meča između Novaka Đokovića i Džona Iznera. Evo kako je srpski teniser prokomentarisao prisustvo Kristijana Ronalda na tribinama.

Srpski teniser Novak Đoković pobedom je počeo nastup na završnom Mastersu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londonu, pošto je večeras slavio protiv Amerikanca Džona Iznera sa 6:4, 6:3.

Đoković je do devete pobede protiv Iznera u 11. međusobnom duelu stigao posle samo sat i 14 minuta igre, a meč u "O2 Areni" pratio je i Kristijano Ronaldo sa svojom lepšom polovinom i sinom Kristijanom Juniorom.

Novak je posle meča prokomentarisao prisustvo fudbalera Juventusa.

"Večeras sam na sebi imao boje kluba za koji nastupa, siguran sam da je bio srećan zbog toga. Sjajno je imati velike fudbalske zvezde poput njega na teniskim mečevima. U Madridu je često dolazio na teniske mečeve", rekao je Đoković, inače deklarisani navijač Milana.

Novak takmičenje na Mastersu u Londonu nastavlja u sredu, a Kristijano Ronaldo pauzu u šampionatima zbog obaveza državnih timova koristi za odmor i pripreme za nastavak sezone na klupskom nivou.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković: Velika je stvar što takva zvezda dolazi na tenis (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018

Naš as prokomentarisao to što je njegov prvi meč na završnom turniru u londonskoj dvorani "O2" gledao Kristijano Ronaldo...Na terenu je sve išlo očekivanim tokom. Najbolji tenisr na svetu Novak Đoković je strpljivo čekao da Amerikanac Džon Izner, igrač gromovitog servisa, upadne u zamke njegovog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.