KAKVI SU ODNOSI MEĐU VRHUNSKIM TENISERIMA: Zašto je Đoković prisan sa Zverevim, ali ne i sa Nadalom? Pogledajte šta je bilo u Parizu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Okt.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVI SU ODNOSI MEĐU VRHUNSKIM TENISERIMA: Zašto je Đoković prisan sa Zverevim, ali ne i sa Nadalom? Pogledajte šta je bilo u Parizu (VIDEO)

Aleksandar Zverev, Novak Đoković, pa Rafael Nadal. Tim redom su danas u dvorani "Bersi" trenirali teniseri pripremajući se za nastupajući Masters u Parizu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal,   Pariz,   Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Redak prizor u Parizu: Novak i Rafa zajedno trenirali VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 13:14

Novak Đoković i Rafael Nadal zajedno su trenirali pred početak Mastersa u Parizu...Srbin i Španac su pre samo nekoliko dana odigrali egzibicioni meč u Kazahstanu, a onda se zaputili ka glavnom gradu Francuske...Dan pred početak turnira njih dvojica su se našli u hali Bersi gde su zajedno trenirali,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.