KAĆA GRUJIĆ SE SELI U STAN OD 400.000 EVRA: Pevačici i fudbaleru PRVI komšija Novak Đoković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 11:07

KAĆA GRUJIĆ SE SELI U STAN OD 400.000 EVRA: Pevačici i fudbaleru PRVI komšija Novak Đoković!

Novi životni prostor od preko 100 kvadrata.

Marko Gobeljić kupio je supruzi Katarini Grujić stan od 408.000 evra! Pevačica se odmah pohvalila na Instagramu da je postala vlasnica 102 kvadrata u elitnom naselju na Novom Beogradu. Kaća se za Instagram snimala kako maše ugovorom o kupovini nekretnine, a onda je pratiocima pokazala kakav pogled ima iz svog novog doma.

- Kaća je presrećna! Juče me je pozvala da mi se pohvali da je od muža dobila stan - priča izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blizak bračnom paru.

Marko i Kaća trenutno žive u njegovom stanu na Voždovcu, ali će uskoro spakovati kofere i preseliti se u novi dom.

- Kaća je već izabrala nameštaj za stan. Iz inostranstva je naručila krevete, sto i stolice, a sad razgleda nameštaj za dečju sobu za ćerkicu Katju. Pohvalila mi se da zgrada u kojoj će živeti ima bazen. Ona obožava da pliva, ali ne ide na javne bazene zbog gužve. Uskoro će svaki dan moći da uživa u kupanju daleko od znatiželjnih pogleda, jer je bazen samo za stanare zgrade. Za razliku od nje, Marko nije oduševljen bazenom, već teretanom, u koju planira da ide svaki dan - priča izvor.

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Kaća nije želela mnogo da govori o svom novom domu.

- Polako sređujemo nekretninu u koju ćemo se uskoro preseliti, posebno ćemo se posvetiti opremanju sobice za ćerku - rekla je folk zvezda.

Osim ovog stana na Novom Beogradu i Markovog momačkog stana na Voždovcu, oni imaju još jednu nekretninu. Pevačica, naime, na Vračaru ima devojački stan, u kom je živela pre nego što se udala za fudbalera. Podsetimo, Kaća i Marko venčali su se u septembru prošle godine na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi, članovi porodice i najbliži prijatelji. Oni nisu hteli da prave veliko svadbeno veselje, jer je pevačica bila u šestom mesecu trudnoće, ali i zbog pandemije koronavirusa. Zato će veliku svadbu organizovati u junu!

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

U ovom naselju stanove imaju i najbolji teniser sveta Novak Đoković, pevači Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Milica Todorović... U tom naselju nedavno je stan razgledala i Severina Vučković!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.