Izvor: Piplmetar.rs, 02.Avg.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenina ljubavna poruka Noletu je tema broj 1 na društvenim mrežama danas

Jelena i Novak Đoković u braku su tri godine i izazivaju uvek medijsku pažnju. Ovoga puta Novakovi pratioci na Instagramu primetili su neuobičajenu poruku.
Naime, Jelena je ovaj komentar napisala ispod slike koju je Novak okačio na godišnjicu njihovog venčanja, a ni sam teniser nije tada štedeo reči hvale za svoju suprugu.
„Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca“, stoji u poruci Novaka Đokovića.
Da vidite šta je ona odgovorila, kliknite na stranicu broj 2.

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.