Izvor: Piplmetar.rs, 18.Apr.2024, 05:31

Jelena Đoković za 3 dana smršala 4 kilograma, a nije držala dijetu, razlog je zastrašujući

Ispovest Jelene Đoković iznenadila je sve
Jelena Đoković, direktorka Fondacije Novak Đoković i supruga Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera svih vremena, godinama vodi i propagira zdrav način života.
Međutim, kroz ispovest Jelene Đoković saznali smo da je i ona isprobala neke od poroka, te da se to nije najbolje završilo.
Ata images

Jelena je otkrila da ne konzumira kafu, kao i to da ni na koji način ne unosi kofein u svoj organizam, ne ne poriče da ga je nekada probala. Ona ističe da nikada ne bi mogla da dozvoli da postane zavisna od nečega.
Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Ja stalno čujem: 'Lako je njoj, ONA IMA NOVCA'" Jelena Đoković progovorila o deci, zgranuta onim šta viđa na ulici: "Ljudi od 50 godina VRIŠTE I URLAJU"

Izvor: Blic, 18.Apr.2024

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, govorila je o roditeljstvu i problemima sa kojima se susretala, ali i otkrila kako ih je rešila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.