Jelena Đoković raznežila fanove izjavom ljubavi Novaku

Izvor: Tracara.com, 21.Jul.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković raznežila fanove izjavom ljubavi Novaku

(foto: Instagram) Jelena Đoković, koja se protekle nedelje našla u žiži interesovanja zbog odmora na koji je otišla sama, ovoga puta uspela je da nas razneži.Jelena i Novak Đoković se trenutno nalaze u Marbelji, a supruga najboljeg tenisera na svetu podelila je njihovu zajedničku fotografiju i dočarala najiskrenije emocije, objasnivši šta za nju predstavlja sreća. Sreća (foto: Instagram) “Da samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << možete da vidite drugi deo fotografije i shvatite koliko Novak zaista uživa u ovom trenutku. Po njegovom licu možete donekle da zaključite. Dok sam ga grlila, jedna fina žena mu je masirala stopala. Na plaži! Pored mora! Koliko je to sjajno? A desilo se sasvim slučajno. Prišla nam je dok smo se grlili i rekla nam kako nam je neophodna kineska masaža stopala. Naravno, Novak je pristao, nakon treninga. Koliko je samo bio srećan! Divna stvar, kada govorimo o ljubavi, jeste što smo srećni i kada je osoba koju volimo srećna. Smejem se zato što volim kada je on srećan. Dakle, ovo je fotografija o čistoj sreći”, napisala je Jelena i oduševila pratioce na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Najlepša izjava ljubavi Jelene Đoković: Ja se smejem jer volim kada je on srećan (FOTO)

Izvor: Story, 21.Jul.2016

Novak i Jelena Đoković su trenutno u Španiji u Marbelji na odmoru. Jelena je objavila jednu fotografiju sa plaže, a pored slike je objasnila šta se u tom trenutku zapravo događalo:

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.