Jelena Djokovic ostavila komentar Novaku   internet je proziva bez milosti

Izvor: medio.rs, 29.Jul.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Djokovic ostavila komentar Novaku internet je proziva bez milosti

Koliko god da su iritantni parovi koji svoju ljubav paradiraju na društvenim mrežama, ne može da se poredi sa tim koliko živciraju poznati parovi koji rade isto to. Novak Đoković i žena mu Jelena ne kriju emocije na društvenim mrežama, ali su na talasu glasina da im se brak raspada rešili >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da ceo svet uvere u suprotno. Izabrali su, nažalost, ne tako elegantan način.

Golupčići koji čekaju drugo dete 10. jula su jedno drugom čestitali godišnjicu, a Nole baš nije štedeo reči kojima će da obaspe svoju voljenu:

"Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka,velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca", napisao je Đoković i ok, kapiramo, ljubav cveta, najjači ste.

Međutim, da međusobne zakletve na večnu vernost nisu bile dovoljne dokazala je Jelena komentarom na Noletovom Instagramu koji su brzo uočili cinici i zli jezici, pa su krenuli da ga šire društvenim mrežama - uz prozivke koje joj se sigurno neće svideti.

Čitala sam skoro rezultate istraživanja o tome kako se iza fotki parova na društvenim mrežama krije gorka istina - ljudi koji su jako nesigurni u svoju vezu skloni su objavljivanju fotografija na kojima pršti ljubav. Ne bismo da nagađamo i kvarimo očigledno spektakularnu idilu u ljubavi ovo dvoje mladih, ali dajte, molim vas, iskulirajte. Nije da ne možemo da podnesemo što ste srećni, želimo vam, naravno, sve najbolje, ali bi stvarno trebalo da znate bolje - i da svoju intimu zadržite u svoja četiri zida.

Izvor: Noizz.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.