Ja sam autsajder, nemam šta da izgubim protiv Novaka

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam autsajder, nemam šta da izgubim protiv Novaka"

Prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Londonu biće Džon Izner, amerikanac u 33. godini debituje na završnom turniru.

Zanimljivo je da su čak petorica od osam učesnika ATP tur finala stariji od 30 godina, a dvojica debitanata, Kevin Anderson i Džon Izner su među pet najstarijih debitanata.

Protiv Đokovića je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do sada deset puta, dva puta je pobeđivao. Njegovi snažni servisi uvek mogu da budu problem za srpskog tenisera, ali opet, Đoković ima najbolji ritern na svetu.

- Meni je lako, znam sa čim moram da se suočim. Novak je broj jedan na svetu, osvajao je turnir pet puta, izazov je pobediti ga - rekao je Izner.

Izner je godinama unazad bio plasiran uglavnom među 20 najboljih na svetu. Tek sada mu je uspelo da se plasira na završni turnir i zato može da odigra potpuno rasterećeno. Do plasmana na takmičenje u "O2 Areni" stigao je zahvaljujući tituli na mastersu u Majamiju te dva četvrtfinala na grend slem turnirima.

- Imam veliku priliku. Novak je prvi na listi i praktično svi igrači sa kojima igram su bolje rangirani od mene. Biće svakako dosta zabavno igrati na ovom turniru, jer prosto nemam šta da izgubim. Ja sam autsajder, to je situacija u kojoj volim da budem i otuda ću još više uživati - poručio je Amerikanac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.