IZAZVAO DELIRIJUM U BEOGRADSKOM KLUBU! Nole u noćnom provodu sa suprugom: Gosti oduševljeni, jedna devojka uskliknula: KAKAV CAR!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2022, 16:08

IZAZVAO DELIRIJUM U BEOGRADSKOM KLUBU! Nole u noćnom provodu sa suprugom: Gosti oduševljeni, jedna devojka uskliknula: KAKAV CAR!

Novak Đoković dane pre odlaska na turnir u Dubai provodi u glavnom gradu Srbije sa suprugom Jelenom, s kojom privlači veliku pažnju gde god da se pojavi

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOLE RASPALIO HALIDOVU PESMU! Izašao u beogradski klub - svi se ŠOKIRALI, a uz njega bila i supruga Jelena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022

Ljudi bili oduševljeni...Novak Đoković je dane posle deportacije iz Australije provodio u Srbiji i u Crnoj Gori. Najbolji teniser sveta sada odmara u našoj prestonici i sprema se za turnir u Dubaiju koji će igrati u drugoj polovini februara...Nole je u subotu uveče snimljen u jednom beogradskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.