IMA LI JAČIH? Đoković u Londonu trenirao sa TROSTRUKIM grend slem šampionom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 10:02

IMA LI JAČIH? Đoković u Londonu trenirao sa TROSTRUKIM grend slem šampionom (VIDEO)

Pravi teniski klasik...

Treći i najpopilarniji Grend slem u godini, čuveni Vimbldon, praktično "kuca na vrata". Započele su kvalifikacije, dok se početak glavnog žreba očekuje 3. jula. Titulu brani srpski teniser Novak Đoković, koji je i najveći favorit da i ove sezone osvoji prestižni trofej.

Đoković je već ranije stigao u London, gde je ostavio nekoliko pomalo i "zagonetnih" poruka, što nije radio tokom karijere. Novak je prvobitno progutao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << travku sa terena, što je radio nekoliko puta tokom karijere, kada bi osvoji pehar, a sada je uradio i na početku.

Takođe, on je i dan kasnije ostavio još jednu poruku sa ljuljaške, gde je rekao da se "sprema za sezonu trave". Sada je Novak uradio nešto i što malo više liči na njemu, a to je izlazak na teren u kompleksu Vimbldona, gde je trenirao sa starim rivalom, Stenom Vavrinkom.

Njih dvojica su tokom treninga podarili pravi "teniski klasik", s obzirom na to kakvo rivalstvo su nekada vodili, pa je melem za oči bio njihov tenis u "Aorangi parku".

Teniski klasik - Djokovic i Vavrinka na treningu pred Vimbldon pic.twitter.com/GxdgEh3ROL

— Čendler (@CendlerBing) June 27, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković već zaigrao na terenima Vimbldona

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jun.2023

Ovaj dvojac je zanimljivo videti čak i dok samo treniraju Treći Grend slem u godini, čuveni Vimbldon, praktično “kuca na vrata”. Započele su kvalifikacije, dok se početak glavnog žreba očekuje 3. jula. Titulu brani srpski teniser Novak Đoković, koji je i najveći favorit da i ove sezone...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.