I Novak bacao bidermajer, muškarci pobegli!

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Novak bacao bidermajer, muškarci pobegli!

Poznato je da najbolji teniser sveta Novak Đoković ume da zabavi publiku, tako da ni na svojoj svadbi nije propustio tu priliku.Novak Đoković oženio se Jelenom Ristić na Svetom Stefanu. Par je izgovorio sudbonosno da pred matičarem u kapeli koja je postavljena samo za njih. Uprkos kiši i vetru ceremonija je bila glamurozna i mladenci i gosti su se odlično zabaljali.U momentu dok su čitali zavete >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jedno drugom zagrmelo je, a Novak nije mogao da ćuti nego je u svom stilu rekao: Eto i Bog odobrava.Jelena je, kako to običaji nalažu, odmah posle venčanja bacila je bidermajer devojkama. Htela je da baci svojoj sestri, ali nastala je velika gužva, svaka devojka je htela da ga ima, pa nije bilo kome je namenjeno nego kome je suđeno - bidermajer nije uhvatila Jelenina sestra nego druga devojka.I Novak, poznat po svojim šalama i velikim smislom za humor, imao je bidermajer za baciti. Okupio je sve muškarce, ali kada je bacio bidermajer - svi su se razbežali kud koji.Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

I Novak Đoković bacao bidermajer - muškarci pobegli!

Izvor: Svet plus, 11.Jul.2014

Novak Đoković oženio se Jelenom Ristić na Svetom Stefanu. Par je izgovorio sudbonosno "da " pred matičarem u kapeli koja je postavljena samo za njih. Uprkos kiši i vetru ceremonija je bila glamurozna i mladenci i gosti su se odlično zabavljali.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.