Humani superstarovi

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humani superstarovi

Kad priroda pobesni nema velike pomoći osim da se na bilo koji način spasi goli život. Tako je ovih dana u Australiji gde nabujale reke odnose na stotine nedužnih žrtava i njihovih kuća.
U takvim situacijama uvek su prvi priskakali u pomoć teniseri. Superstarovi se trenutno nalaze baš na najudaljenijem kontinetnu gde se pripremaju za prvi gren slem sezone i u nedelju će u Melburnu odigrati egzibicione mečeve čiji će prihod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ići za poplavljena područja.
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Lejton Hjuit, Kim Klajsters, Samanta Stosur i veteran Patrik  Rafter odvojiće vreme od treninga da bi doprineli sanaciji i pomoći velike prirodne katastrofe. Isto su uradili i prošle godine kada je u to vreme strahovit zemljotres pogodio Haiti.
–  Želimo da pomognemo da se što pre saniraju posledice poplava jer će na hiljade Australijanaca trpeti posledice – rekao je Rodžer Federer.
I broj 1 svetskog tenisa Rafa Nadal bez razmišljanja je prihvatio ponudu.
– Velika  je tragedija svaki izgubljen život i dom i zato sam počastvovan da sam dobio priliku da pomognem žrtvama skrećući pažnju sveta na ovo što se događa u Australiji – naglasio je Španac.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nole i Rafa na humanitarnom turniru

Izvor: Svet, 13.Jan.2011

Teniske super zvezde Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković i Kim Klajsters učestvovaće u nedelju na humanitarnom turniru u Melburnu koji ima za cilj pomoć ugroženim krajevima Australije koji su pogođeni poplavama. Nedelja će u Melburnu proteći u znaku velikog egzibicionog teniskog turnira,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.