Fondacija Novak Đoković poklonila KC Kragujevac respiratore i monitore

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2020, 18:44

Fondacija Novak Đoković poklonila KC Kragujevac respiratore i monitore

Fondacija Novaka Đokovića poklonila je Kliničkom centru Kragujevac, četiri respiratora i 20 kliničkih monitora za praćenje stanja pacijenata, ukupne vrednosti 122.000 evra.

"Nadamo se da će donirana oprema biti vaš saveznik u lečenju, i u mnogome olakšati rad zdravstvenim radnicima", rekla je Emina Potrić, menadžerka Fondacije za prikupljanje donacija.

Istakla je da su "lekari, medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sestre i svi zdravstveni radnici ponos naše zemlјe i svesni smo koliko je energije i napora potrebno da u postojećim, vanrednim uslovima, budu na najvišem nivou".

V.d. direktor Kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović je rekao da je donacija Fondacije Novaka Đokovića jedna od najvećih koju je ta ustanova primila otkad postoji.

Zahvalio je Fondaciji za opremu koja je, kako je rekao, neophodna u lečenju i sada, tokom epidemije, a biće i ubuduće.

"Kao izraz zahvalnosti i poverenja građana Srbije, koji se leče u Kliničkom centru Kragujevac, tokom pandemije koronavirusa, bili smo izuzetno ponosni da primimo donacije građana, privrednika i kompanija iz cele zemlje... medicinske aparate, sredstava za higijenu, lekove, hranu", naveo je Sazdanović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fondacija "Novak Đoković" donirala opremu Kliničkom centru u Kragujevcu

Izvor: RTS, 29.Maj.2020, 06:06

U najtežim danima za srpsko zdravstvo mnoge kompanije, sportisti i pojedinci pomogli su svojim donacijama. Kao deo podrške zdravstvenim ustanovama, Fondacija "Novak Đoković" uručila je vrednu medicinsku opremu Kliničkom centru u Kragujevcu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.