Fondacija Novak Djoković poklanja knjige

Izvor: Beta, 22.Apr.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Novak Djoković poklanja knjige

BEOGRAD, 22. aprila 2014. (Beta) - Fondacija "Novak DJoković" pokloniće, povodom Svetskog dana knjige, 23. aprila, više od 600 novih knjiga osnovnim školama u Ljigu, Kniću, Raški, Kraljevu, Merošini i Vladičinom Hanu.

To je, kako je saopšteno iz Fondacije "Novak DJoković", samo početak kampanje prikupljanja vrednih naslova za popunu školskih i predškolskih biblioteka širom Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sa ciljem da se podstakne interesovanje dece za čitanje.

U akciju su se uključile beogradske izdavačke kuće "Kreativni centar" i "Evro-Djunti", koje su obezbedile popularne naslove kao što su "Hari Poter", "Hajduci", "Prijatelji", "Čarobnjak iz Oza", "Tri musketara", kao i školske atlase i druga izdanja namenjena deci.

Svrha tog praznika, koji je 1995. godine ustanovio UNESKO, jeste da oda priznanje knjigama i piscima, i da ohrabri ljude da otkriju ili pak ponovo ožive zadovoljstvo čitanja.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Fondacija "Novak Đoković" poklanja knjige

Izvor: Akter, 22.Apr.2014

Fondacija "Novak Đoković" pokloniće, povodom Svetskog dana knjige, 23. aprila, više od 600 novih knjiga osnovnim školama u Ljigu, Kniću, Raški, Kraljevu, Merošini i Vladičinom Hanu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.